Blog

Trots Op Zeeland; Suzanne op TV!

Coachen in de Zeeuwse Natuur; we gaan samen op pad en gebruiken de natuur als spiegel en om tot rust te komen. En vanuit die rust ontstaat er ruimte om zaken opnieuw te bekijken. We maken gebruik van ademhalings en mindfulnesstechnieken. Er is stilte en beweging, ruimte om te ontdekken en tot inzichten te komen.
Trots Op Zeeland; Suzanne op TV!
lees meer

Take a Breather!

Onze adem is onze grootste en belangrijkste energiebron en toch schenken de meeste van ons er gedurende de dag nauwelijks aandacht aan. 

Zonder eten kunnen we als het moet een dag of 30 (als we blijven drinken), zonder water een dag of 3. Hoe lang kunnen we zonder onze adem? Hooguit een minuut of drie! 

Take a Breather!
lees meer

Nieuwe site, logo en naam!

Het was tijd voor verandering: een bedrijfsnaam die meteen de lading dekt, een logo dat past bij wat ik doe en wie ik ben en dus ook een nieuwe site. Ik ben er blij mee! Hierbij ook mijn laatste nieuwsbrief!

Nieuwe site, logo en naam!
lees meer

Nieuwsbrief zomer 2018

De zomer is begonnen en voor velen de vakantie wellicht. In juli en augustus kun je wel bij BusYness & Spiritualiteit terecht. Hier vind je de nieuwsbrief! En hier vind je meer informatie over HR dienstverlening.

Nieuwsbrief zomer 2018
lees meer

Gecertificeerd TLEX trainer in Nederland!

Super enthousiast en blij! Sinds januari zijn Judy van Zon en ik de eerste gecertificeerde trainers in Nederland voor het Mind Mattersprogramma van het Tlex Institute.

Tlex werkt wereldwijd bij toonaangevende bedrijven op het gebied van Mind Management. En vanaf nu dus ook in Nederland!

In de TLEX_Mind Matters one page kun je er meer over lezen. Ik kom graag langs om er meer over te vertellen. “Looking Inward to Move Forward”

Gecertificeerd TLEX trainer in Nederland!
lees meer

Ik ben terug!

Eind 2013 vertrok ik voor drie weken naar India, vastbesloten om opgeleid te worden tot Teacher voor de Stichting Art of Living. Want dan kon ik cursussen geven in Nederland over stressreductie en vitaliteit, gebruik makend van mooie ademtechnieken, yoga en meditatie. Zelf was ik hier al een aantal jaren actief mee bezig en ik wilde dit zo graag in mijn dagelijks werk toe gaan passen. Omdat het werkt! Toen ik vol enthousiasme half januari 2014 terugkwam, met mijn Teachersdiploma op zak, werd ik in de maanden daarna ziek. En dat was het begin van een reis van drie jaar. Nu hou ik van verre reizen, maar deze reis had ik toch niet zelf geboekt? Of toch……?

Ik ben terug!
lees meer