Coaching

In mijn coaching help ik je om overzicht terug te krijgen en opborrelende vraagstukken te ontwarren. Je kunt met een frisse blik weer verder. Ik doe dit met humor, een aandachtig luisterend oor en oprechte interesse in jou als mens.

Individuele Coaching

Heb je last van burn-out verschijnselen en onrust? Weet je niet goed wat je wilt? Slaap je slecht? Is je privé-werkbalans niet oké? Weet je dat je iets wilt en moet veranderen maar weet je niet hoe? Heb je weinig energie of heb je het niet naar je zin op je werk?

Wellicht biedt coaching een oplossing. Onze mentale gezondheid is minstens zo belangrijk als onze fysieke gezondheid. We lopen regelmatig psychisch letsel op door bijvoorbeeld falen, afwijzing of eenzaamheid. Dit kan erger worden als we het negeren en kan zo een dramatische impact op ons leven hebben.

Mijn coaching richt zich op

 • Een gezonde werk-privébalans
 • Zelfontplooiing
 • Zingeving
 • Stress en burn-out
 • Mindmanagement

Mijn doel? Jou de beste versie van jezelf laten zijn! Niet zoals het hoort, wel zoals het is.

Lees meer

Marma

Een marmabehandeling ontspant, ruimt emoties op en kalmeert de geest. Mensen met stress- en (zenuw)pijnklachten hebben er baat bij. Het vergroot het bewustzijn en geeft je meer emotionele balans en fysieke stabiliteit. Het versterkt de balans tussen je lichaam, geest en bewustzijn.

Marmatherapie is onderdeel van ayurveda. Een traditionele gezondheidswetenschap uit het oude Indië. Het is een techniek waarbij je marmapunten worden geactiveerd, waardoor je lichaamscellen tot op het diepste niveau worden gereinigd en vernieuwd.

Lees meer

Natuurlijk Ademen

Ervaar de kracht van je adem in de natuur! Een manier om je mind te managen in deze snel veranderende wereld.

Onze adem nemen we vaak voor lief, omdat we haar zo vanzelfsprekend vinden. Wat we vaak niet weten is dat zij onze grootste schat is als het gaat om energie en ontspanning. Tijdens een wandeling in de Zeeuwse natuur laat ik jou ervaren wat je met je adem kunt doen als bron van energie en ontspanning.

Lees meer

Team Coaching

Kan jouw team een boost gebruiken om effectiever samen te werken, de productiviteit te verhogen en de vitaliteit en het werkgeluk van jezelf en je collega’s of medewerkers bevorderen?

Als teamcoach kan ik uitkomst bieden!

Ik ga als coach met jullie specifieke vragen aan de slag. Ik zet hierbij verschillende werkvormen in, afhankelijk van wat er speelt. Door mijn jarenlange ervaring als coach kan ik uit verschillende vaatjes tappen. Het gaat er vooral om dat jullie met elkaar als team verder komen en nieuwe inzichten krijgen.

Wat ik vaak hoor als teamcoach is dat ik me kwetsbaar en hulpvaardig opstel, waardoor ik de teamleden inspireer zich open te stellen.

Lees meer

Reviews

 • Suzanne is zeer deskundig in het doorgronden van houding, gedrag, beweegredenen en dergelijke. Na een intensief coachgesprek met haar kon ik een besluit nemen met betrekking tot een casus in mijn eigen praktijk. Suzanne, oprecht bedankt!

  Individuele Coaching
 • Suzanne is een warm, integer en open persoon en een coach met veel waardevolle kennis. In onze sessies gaf zij mij praktische oefeningen waarmee ik direct aan de slag kon, zowel thuis als op het werk. Ik heb meer rust gevonden, ben alerter en ervaar veel meer plezier in alles wat ik doe.

  Individuele Coaching
 • Suzanne heeft mijn coaches op een hoger plan gebracht, ze is goed in staat om mensen in korte tijd meer coachingsvaardigheden bij te brengen.

  Team Coaching
 • De Marmatherapie van Suzanne is een heel rustgevende en lichte drukpuntmassage. Na afloop voelde ik dat er in mijn lichaam van alles in beweging kwam, dus het heeft zeker ook na de behandeling nog effect. Een bijzondere ervaring!

  Jolanda Marmabehandeling
 • Ik heb gisteren voor de tweede keer de Marmatherapie gehad van Suzanne en weer de diepe ontspanning ervaren die in tijden van drukte zorgen voor een stukje ont-stressen. Suzanne is professioneel en bovenal een zeer oprecht en fijn mens. Het voelt als een kadootje aan mijzelf en ik kan het iedereen aanraden zichzelf dit te gunnen!

  Inge Marmabehandeling
 • De coaching door Suzanne heb ik ervaren als positief en heel opbouwend. Ze bracht me tot de kern, zodat ik stappen kon zetten waardoor er in positieve zin veel veranderd is in mijn leven

  Individuele Coaching
 • Ik heb al een paar keer een marmabehandeling van Suzanne gekregen. Ze is aardig en rustig en ik voel me op mijn gemak bij haar. Tijdens de behandeling voel ik me heel relaxed. Daarna voel ik me fijn en rustig. Ik wil nog wel vaker gaan.

  Matteo 11 jaar, marmabehandeling
 • Eens in de paar weken ga ik voor een marma-behandeling naar Suzanne: een ayurvedische behandeling waarbij je in een heel diepe ontspanning komt, die je lichaam/geest/mind enorm doet opschonen. En waar het effect van gewone massages in het leven van alledag al snel weer verdwenen is, bouwt marma op: elke keer kom ik sneller in dat 'niets' en blijf ik er daarna langer in. Voor mij een heerlijke reminder om steeds weer in te checken bij mezelf en mijn kern.

  Trea van Vliet
 • Suzanne is mijn coach geweest in een begeleidingstraject naeen lang dienstverband. Het voelde direct vertrouwd. Haar benadering is positief, vol energie en met oprechte aandacht. Waardevolle lessen geleerd en stappen gezet richting toekomstmet een positieve afsluiting.

  Linda Gaakeer
 • Suzanne is een coach bij wie ik me direct vertrouwd voelde. Zeis hartelijk en weet met humor het ijs te breken. Ze kan goedluisteren en weet op een fijne en soms ook confronterendemanier te reflecteren. Ze geeft je tools in handen die je dagelijkskunt toepassen en die nog werken ook!

  Leo Poppe
 • Van Suzanne kreeg ik praktische tips en inzichten over mijn handelen en valkuilen. Ik heb hier zowel op het gebied van werk als in mijn privéleven veel aan! Bedankt voor de gesprekken en het doorvragen!

  Sarah, Domburg; coaching met handvatten voor het leven
 • Door de coaching sessies bij Suzanne kan ik op een andere manier naar mijn situatie kijken. Dit geeft veel rust en biedt voordelen op vele gebieden. Zowel werk als privé gerelateerd. De tips en trucs van haar bieden mij houvast in lastige situaties. Daarnaast zijn het leuke en boeiende sessies. Ik ben er dan ook van overtuigd dat je door deze coaching sessies en de daarbij behorende oefeningen zelfs op 50+ leeftijd een persoonlijke groei kan realiseren.

  Onno, Koudekerke; Zinvolle en leerzame coaching sessies
 • Suzanne luistert goed naar je en zet je door haar to-the-point vragen aan tot nadenken en vooral ook voelen. Met mijzelf aan het stuur en Suzanne als bijrijder ben ik een stuk verder gekomen dan alleen.

  Anoniem, Middelburg; scherpe geest
 • Ik ervaar Suzanne als een zeer betrokken en warme persoonlijkheid. Ze draagt haar kennis en wijsheid over met haar geheel eigen lichtheid en humor.

  Ariane Minnaar, Middelburg; warme en betrokken coach
 • Tijdens en (dagen) na een marma behandeling van Suzanne ervaar ik ontspanning en rust. Ik heb ook het gevoel dat ik daarna beter (dieper) slaap. Ik zie marma als één van de dingen die ik kan doen om mijn lichaam en geest gezond te houden. Dankjewel, Suzanne!

  Iris, Middelburg; ontspanning
 • Ik heb van Suzanne als coach in meerdere sessies/gesprekken erg veel geleerd en inzichten gekregen. Ze is professioneel en toch heb je het gevoel dat je met iemand praat die je al lang kent. Suzanne gaat als “mens-mens” in vertrouwen, open, luisterend en kundig te werk en leert je passende (praktijk)oefeningen. Ze gebruikt haar jarenlange ervaring en expertise. Ik heb veel inzicht gekregen in de noodzaak om niet enkel vanuit je hoofd te leven. Hierbij helpen de geleerde ademhalingsoefeningen, communicatiestijlen, etc. enorm. Suzanne reikt handvaten aan waar je te allen tijde naar terug kunt pakken. Ik kan Suzanne als coach van harte aanbevelen.

  Johan van Willegen
 • Van de ene op andere dag volledig duizelig en angstig. Via maatschappelijk werker van mijn werk in contact gebracht met Suzanne. Het klikte onmiddellijk en d.m.v. onder andere ontspanningsoefeningen met ademhalingstechnieken kreeg ik weer steeds meer grip op mezelf en ik kreeg steeds meer inzicht dat ik in een "burn-out" situatie terecht was gekomen. De begeleiding van Suzanne was super en nu na een jaar met zo'n 8  tot 10 samenkomsten heb ik handvatten genoeg om verder te herstellen. Inmiddels werk ik weer 32 uur... Ik hoop het nooit meer mee te maken 🙂 #Blijven wandelen #Blijven ademhalen #Grenzen aangeven #Suzanne Bedankt,  Maurice

  Maurice, juni 2021
 • In het traject dat ik met Suzanne doorlopen heb, is voor mij helemaal duidelijk geworden waar ik voor sta en waar ik voor wil gaan. Het was heel prettig om zowel in het gehele traject, maar ook bij aanvang van iedere bijeenkomst eerst de druk van alledag los te kunnen laten en in verbinding te komen met mezelf. Van hieruit heb ik mooie inzichten op mogen doen, waar ik mee verder kan. Het merendeel van de bijeenkomsten heeft zich buiten afgespeeld, dat heb ik als erg prettig ervaren. Ook de verschillende werkvormen die hebben geleid tot mooie inzichten zijn me goed bevallen. Daarnaast is Suzanne gewoon een heel prettig persoon: rustig, respectvol en heel prettig om mee 'te werken'.

  Marc, Middelburg; terug naar de basis
 • Ik heb bij Suzanne meerdere keren een Marma behandeling gehad, waar ik met een fijn gevoel op terug kijk. Zij is professioneel en een zeer fijn persoon, je voelt je gelijk op je gemak. Ze krijgt van mij een 10 plus.

  Paula, Middelburg; Top
 • Suzanne beschikt over enorm veel mensenkennis en dat weet ze goed te combineren met haar kennis van de verschillende behandeltechnieken. Haar oprechtheid en enthousiasme zal met 99,9% van haar klanten een erg goede match zijn. Na een gesprek en een behandeling voel je je weer heerlijk ontspannen en heb je weer wat handvaten om je eigen welzijn te verbeteren.

  Thijs, Amsterdam; ik raad het iedereen aan!
 • Ik zat niet lekker in mijn vel, ik wist niet meer waar ik blij van werd. Met Suzanne ben ik op onderzoek uitgegaan naar mijn kernwaarden en drijfveren, dingen waar ik blij van word. Het opende deuren die ik niet voor mogelijk hield. Suzanne keek verder dan mijn hulpvraag en dat heeft mij veel gebracht. O.a. een baan die mij energie geeft in plaats van alleen maar vraagt. Die stap had ik zonder Suzanne nooit kunnen/willen/durven zetten. Het contact heb ik als persoonlijk, hartelijk en warm ervaren. Dankjewel Suzanne!

  Izabella, Vlissingen; Suzanne gaf mij het zelfvertrouwen voor verandering
 • Fijne coach, rustig, zet je aan het denken. Ontspannen sfeer, divers, ben zeer tevreden!

  Eric, Vlissingen; luisterend oor, niet oordelen maar aan het denken gezet worden.
 • De coachgesprekken met Suzanne waren open, veilig en diepgaand. De coachstijl bracht me telkens snel tot de kern van mijn vraag en wat ik daarin nodig had.

  Anoniem, Goes; coaching waarbij je snel tot de kern komt
 • Ik begaf mij op mijn werk in een moeilijke situatie en toen heeft Suzanne mij op een zeer deskundige en mooie positieve wijze geholpen om betere  keuzes te maken.

  Rachel, Kortgene; super positieve ervaring!
 • Fijne ervaring gehad, er is echt gekeken, geluisterd en gehandeld naar mijn persoonlijke vraag. Inzicht gekregen hoe om te gaan met bepaalde situaties. Prettige gesprekken gehad met praktische tips.

  M, Vlissingen
 • Suzanne heeft mij haar warme persoonlijkheid in staat gesteld het beste uit mijzelf te halen. Mede door haar praktische insteek kon ik echt stappen maken.

  Anoniem; betrokken en praktisch
 • Gecoacht worden door Suzanne is het mooiste kado wat je jezelf kunt geven!

  Marco; Kado!
 • Suzanne gebruikt als coach de elementen om je inzicht te verschaffen in je eigen handelen en belemmeringen. Ze luistert erg goed en pakt de zaken die worden besproken direct aan/op, vaak op een creatieve wijze. Ze biedt in contact met de hulpvrager zeer heldere inzichten in het eigen functioneren en laat je zelf de conclusie trekken wat je daar eventueel mee kunt doen. Ze is bescheiden en dringt zich niet op.

  Ronneke, Vlissingen; zeer kundig en creatief
 • Suzanne is een betrokken coach, die precies de vinger op de juiste plek weet te leggen. Ze is betrokken, inspirerend en weet haar advies af te stemmen op wat er op dat moment nodig is. Ik heb veel aan de coaching en trainingen gehad.

  H, Middelburg; precies inspelend op waar ik behoefte aan had
 • Suzanne heeft een inspirerende, enthousiaste, fijne manier van coachen. Met haar kennis en oprechtheid heeft ze me inzicht gegeven in hoe ik balans kan brengen in hetgeen mij energie levert en energie kost en hoe ik hier mee om kan gaan. Met haar hulp kan ik beter accepteren en focussen. Dit helpt mij om in mijn huidige werk- en privéleven waar nodig bij te sturen en rust in te bouwen.

  Anette, Middelburg; inspirerend en enthousiast!
Coaching