Individuele Coaching

Onze gedachten en gevoelens zijn niet altijd de betrouwbare vrienden die we denken dat ze zijn. Ze beïnvloeden onze waarneming en kleuren onze perceptie.

Onze mentale gezondheid is minstens zo belangrijk als onze fysieke gezondheid. We lopen regelmatig psychisch letsel op door bijvoorbeeld falen, afwijzing of eenzaamheid. Dit kan erger worden als we het negeren en kan zo een dramatische impact op ons leven hebben.

Mijn coaching richt zich op:

  • Een gezonde werk-privébalans
  • Zelfontplooiing
  • Zingeving
  • Stress en burn-out
  • Mindmanagement

Inspiratie en focus

We maken gebruik van hart en hoofd, oftewel inspiratie en focus. We kunnen naar binnen en naar buiten en gebruiken de natuur als spiegel en inspiratiebron. We werken vanuit voelen, weten, doen, vanuit wat jij nodig hebt. Ik luister en stel vragen op het juiste moment. Mijn doel? Jou de beste versie van jezelf laten zijn.

Intakegesprek

We starten het coachtraject met een intakegesprek. Jij bepaalt je doelen en wat je aan het einde bereikt wilt hebben. Aan de hand daarvan bespreken we samen hoeveel vervolggesprekken we in willen zetten en gaan we aan de slag. Het is ook mogelijk om losse sessies in te zetten, aan de hand van bepaalde thema’s. Bijvoorbeeld keuzes maken, rouwverwerking, omgaan met boosheid of een familieopstelling,

Ik luister naar jouw specifieke behoeften en we gaan samen op onderzoek uit om te komen tot de veranderingen die je zelf voor ogen hebt.

Contact

Heb ik je interesse gewekt? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te verkennen.

06 2293 2920 Contact
Individuele Coaching