The Art of Breathing

Wanneer je je geest beter leert kennen geeft dit een breder perspectief op het leven. Negativiteit, frustraties, ongeduld, onrust en zorgen verdwijnen. Je voelt je meer in balans en bent je meer bewust van je acties en de gevolgen ervan.

The Art of Living

Om mensen individueel te helpen van stress af te komen en innerlijke balans te ervaren, biedt Art of Living stressreductieprogramma’s met ademtechnieken, meditatie en yoga. Deze programma’s hebben miljoenen mensen geholpen om stress, depressie en gewelddadig gedrag te overwinnen.

Het is ook mogelijk om de cursus The Art of Breathing in-company te volgen, informeer bij mij naar de mogelijkheden!

En in augustus de cursus voor tieners! Van 12-14 augustus bij Padma in Middelburg! Hier vind je meer informatie.

Art of Breathing in Middelburg

Sinds 2014 ben ik als trainer actief voor de Stichting The Art of Living. Art of Living, opgericht in 1981 door Sri Sri Ravi Shankar, is een educatieve, humanitaire organisatie zonder winstoogmerk, die zich bezighoudt met stressmanagement en serviceprojecten. De organisatie is actief in meer dan 165 landen!

Alle programma’s worden aangestuurd door Sri Sri’s filosofie van vrede: “Als we geen stressvrije geest en geweldloze samenleving hebben, kunnen we geen wereldvrede bereiken.”

Zelf bied ik The Art of Breathing in Zeeland aan. De eerstvolgende is een bijzondere! Deze geef ik samen met Swami Purnachaitanya, op vrijdagavond 29 november, zaterdag en zondagochtend 30 november en 1 december, 3×3 uur in totaal. Locatie is nog te bepalen, wel in Middelburg. Meer informatie of inschrijven kan via deze link. Wie weet tot in november 2024!

Contact

Wil je meer informatie hebben, neem gerust contact met me op en ik beantwoord je vragen met liefde.

06 2293 2920 Contact
The Art of Breathing