The Art of Breathing

Wanneer je je geest beter leert kennen geeft dit een breder perspectief op het leven. Negativiteit, frustraties, ongeduld, onrust en zorgen verdwijnen. Je voelt je meer in balans en bent je meer bewust van je acties en de gevolgen ervan.

The Art of Living

Om mensen individueel te helpen van stress af te komen en innerlijke balans te ervaren, biedt Art of Living stressbestrijdingsprogramma’s met ademtechnieken, meditatie en yoga. Deze programma’s hebben miljoenen mensen geholpen om stress, depressie en gewelddadig gedrag te overwinnen.

Art of Breathing in Middelburg

Sinds 2014 ben ik als teacher actief voor de Stichting The Art of Living. Art of Living, opgericht in 1981 door Sri Sri Ravi Shankar, is een educatieve, humanitaire organisatie zonder winstoogmerk, die zich bezighoudt met stressmanagement en serviceprojecten. De organisatie is actief in meer dan 155 landen.

Alle programma’s worden aangestuurd door Sri Sri’s filosofie van vrede: “Als we geen stressvrije geest en geweldloze samenleving hebben, kunnen we geen wereldvrede bereiken.”

Zelf bied ik The Art of Breathing in Middelburg aan. Van vrijdagavond 28 oktober tot en met zondagochtend 30 oktober 2022 is er voor het eerst na corona weer een livecursus bij Padma in de Verwerijstraat 51a in Middelburg. De cursus duurt 3×3 uur en inschrijven kan via deze link. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.

Contact

Wil je meer informatie hebben, neem gerust contact met me op en ik beantwoord je vragen met liefde.

06 2293 2920 Contact
The Art of Breathing