Wie ben ik?

Ik voel me als een vis in het water als ik een positieve bijdrage kan leveren aan de wereld en aan het leven van talloze individuen. Hierdoor blijf ik geïnspireerd en gemotiveerd om waardevolle kennis en levenswijsheid door te geven.

Een leven lang leren! Dat is mijn motto.

Een leven lang leren! Dat is mijn motto. Ik ben namelijk altijd nieuwsgierig en wil mezelf continu ontwikkelen. En ik help graag anderen om dat ook te doen.

Eigenlijk breng ik al heel mijn werkzame leven mensen in beweging, eerst als docente Bewegingsonderwijs en vanaf 2001 als trainer en coach. Wat ik vaak hoor is dat ik inspirerend en enthousiasmerend ben, kennis van zaken heb en authentiek ben.

Mijn Missie

Mijn missie is om de menselijke waarden te stimuleren in individu en organisatie, de zogenaamde soft skills.

We zeggen zo makkelijk tegen elkaar dat we vertrouwen moeten hebben, of geduld, of dat we goed voor onszelf moeten zorgen. Dat we veerkrachtig door het leven moeten gaan en ons aan moeten passen aan verschillende situaties. Maar hoe zorg je dat jouw mind het snelle tempo van de wereld bijhoudt? Hoe ontwikkel je die vaardigheden? Die kun je niet uit een boek leren. Of door je heel veel te gaan inspannen.

Deze emotionele intelligentie ontwikkel je met name door…ontspanning. Meditatie, yoga, mindfulness technieken, ademhalingsoefeningen, ze helpen je om door de veranderingen en uitdagingen van het leven te laveren en manoeuvreren. Om je balans te bewaren en terug te veren na een lastige situatie. Om effectief te handelen vanuit een kalme geest.

Zo draag ik eraan bij om de wereld een mooiere plek te maken, op mijn eigen manier.

 • Health is not mere absence of disease. It is the dynamic expression of life.

  Sri Sri Ravi Shankar
 • Existing is a fact, living is an art

  Sri Sri Ravi Shankar
 • We stoppen niet met spelen omdat we ouder worden, we worden ouder omdat we stoppen met spelen!

  George Bernard Shaw
 • Ik denk 99 keer en vind niets. Ik stop met denken, zwem in de stilte en het antwoord komt naar me toe.

  Albert Einstein
 • The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.

  Albert Einstein
Wie ben ik?